INFORMATIE

Winter Village Druten vindt plaats van 8 december 2023 tot en met 6 januari 2024.

Schaatsplezier staat centraal! De overdekte ijsbaan van 16 bij 24 meter is van ‘echt ijs’. Voor de kleinste, die voor het eerst op de ijzers treden en voor de ervaren schaatsers. Op de schaatsbaan worden ook verschillende activiteiten georganiseerd.

GEZELLIGHEID IN DE APRES-SKI TENT

Naast de ijsbaan staat een après-ski tent waar gezelligheid en plezier centraal slaan. Vier weken lang is er in de horecatent van alles te doen. Voor elke leeftijdscategorie is er een middag of avond georganiseerd. Bekijk hier ons programma

MAATSCHAPPELIJKE DOELSTELLING

Winter Village Druten is een niet-commercieel evenement. De ijsbaan heeft een maatschappelijk streven om de jeugd in Maas & Waal meer te laten bewegen. In samenwerking met Groeisaam zal er overdag schoolschaatsen worden aangeboden voor basisscholen binnen de gemeente Druten. De vrijwilligers van Winter Village Druten krijgen een vergoeding voor hun stichting of een vereniging binnen Maas & Waal die ze een warm hart toedragen. Aanmelden als vrijwilliger!

SCHAATSEN

De ijsbaan is open van 10:00 uur tot en met 22:00 uur. Soms kan dit afwijken i.v.m. activiteiten. We werken met tijdvakken van 2 uur. Je kunt van tevoren online tickets kopen voor een tijdvak.

Verhuur schaatsen van maat 28 t/m maat 50. Voor de allerkleinsten hebben we stabiele glij-ijzers te huur. Gebruik van eigen schaatsen mag ook, Noren of klapschaatsen zijn niet toegestaan. Het is mogelijk om schaatshulpjes te huren, deze zijn niet te reserveren.

Ticket voor ijsbaan (2 uur): €4,50
Ticket ijsbaan & schaatsen: €8,50
Bobbie: €5,- Borg

SCHOOLSCHAATSEN

Bijna alle basisschool kinderen uit de Gemeente Druten kunnen komen schoolschaatsen! Buiten de schoolvakantie om wordt er overdag schoolschaatsen aangeboden.

Schaatsen biedt kinderen de mogelijkheid om in beweging te komen en met klasgenoten plezier te maken! Bekijk hier meer informatie.

ACTIVITEITEN

Elke week worden er activiteiten georganiseerd op de ijsbaan. Zoals discoschaatsen, bingo, fluitketelschuiven, schoolschaatsen en andere activiteiten!

Schaatsen met je vrienden terwijl Wham’ uit de speakers klinkt? Dat kan tijdens discoschaatsen! Of samen met je vrienden strijden voor de titel fluilketelschuifkampioen van Maas & Waal? Kom naar Winter Village Druten!

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden ijsbaan maandag tot en met zondag en onder voorbehoud van activiteiten. Bekijk ons programma voor alle activiteiten

Maandag: 10.00 – 22.00 uur
Dinsdag 10.00 – 22.00 uur
Woensdag: 10.00 – 22.00 uur
Donderdag: 10.00 – 22.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 22.00 uur
Zaterdag· 10.00 – 22.00 uur
Zondag 10.00 – 22.00 uur

VRIJWILLIGER WORDEN

We zijn op zoek naar vrijwilligers! Wil jij je steentje bijdragen om van Winter Village Druten een fantastisch evenement te maken? Meld je dan aan via vrijwilligers@wintervillagedruten.nl Voor de gewerkte uren verdien je een centje bij voor een door jou gekozen vereniging of stichting binnen Maas & Waal van €5 per persoon per uur.

HUISREGELS

Om het schaatsen en feesten voor iedereen leuk te houden, zijn er een aantal huisregels opgesteld. Door een kaartje te kopen ga je akkoord met deze regels. Lees hier alle huisregels

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe kan ik jullie bereiken? Waar kan ik parkeren? Antwoorden op deze en meer veelgestelde vragen vind je hier. 

CONTACT
OPNEMEN

Winter Village Druten is te bereiken via info@wintervillagedruten.nl of bekijk onze contactpagina

Scroll to Top