Informatie

Winter Village Druten

Welkom!

Winter Village Druten vindt plaats van 10 december 2022 tot en met 7 januari 2023.

SCHAATSPLEZIER
Schaatsplezier staat centraal. De overdekte ijsbaan van 20 bij 25 meter is van ‘echt ijs’. Voor de kleinsten die voor het eerst op de ijzers treden en voor de ervaren schaatsers. Op de schaatsbaan worden verschillende activiteiten georganiseerd.

GEZELLIGHEID IN DE APRÈS-SKI TENT
Naast de ijsbaan staat een après-ski tent waar gezelligheid en plezier centraal staan. Vier weken lang is er in de horecatent van alles te doen. Voor elke leeftijdscategorie is er een middag of avond georganiseerd.

MAATSCHAPPELIJKE DOELSTELLING
Winter Village Druten is een niet-commercieel evenement. De ijsbaan heeft een maatschappelijk streven om de jeugd in Maas & Waal meer te laten bewegen. In samenwerking met basisscholen zal er overdag schoolschaatsen worden aangeboden.
De vrijwilligers van Winter Village Druten krijgen een vergoeding voor hun stichting of een vereniging die ze een warm hart toedragen.

Schaatsen

Vier weken lang kun je elke dag komen schaatsen. We hebben maarliefst 500m2 aan ijspret. De ijsbaan is open van 10.00 uur tot en met 22.00 uur. Soms kan dit iets afwijken. We werken met tijdvakken van 2 uur. Je kunt van tevoren online tickets kopen voor een tijdvak. Zien we je op de ijsbaan?

Schoolschaatsen

Buiten de schoolvakanties om wordt er overdag schoolschaatsen aangeboden. Schaatsen biedt kinderen de mogelijkheid om in beweging te komen en met klasgenoten plezier te maken!
Voor meer informatie over schoolschaatsen kun je contact opnemen via info@wintervillagedruten.nl.

Activiteiten

Elke week worden er leuke activiteiten georganiseerd op de ijsbaan. Zoals discoschaatsen, schaatsen, fluitketelschuiven en andere activiteiten!

Schaatsen met je vrienden terwijl Wham! uit de speakers klinkt? Dat kan tijdens discoschaatsen! Of samen met je vrienden strijden voor de titel ‘fluitketelschuif-kampioen van Maas & Waal’? Kom naar Winter Village Druten!
Bekijk alle activiteiten in het programma!

Wanneer zien we je?

Van 10 december 2022 tot en met 7 januari 2023 elke dag ijspret! Kom samen met je vrienden plezier maken.
Tickets

Huisregels

Voor je eigen veiligheid en die van anderen is het niet toegestaan om:

  • Op eigen Noren of klapschaatsen de ijsbaan te betreden;
  • De ijsbaan zonder handschoenen te betreden;

Kinderen met glij-ijzers mogen alleen op de ijsbaan begeleid door ouderen op schaatsen.

Bekijk hier alle huisregels